AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanların yandığını görmek

Kahve falında ormanların yandığını görmek

Kahve falında ormanların yandığını görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, Allah’a dua edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalettir.

Kahve falında ormanların yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında ormanların yandığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, karasızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanın yandığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda yürüdüğünü görmek sıkıntıların azalacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ormanlık alan görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini ormanda görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında ormanda top oynamak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ormanda ev görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman ve deniz görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir