AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman yolunda yürümek

Kahve falında orman yolunda yürümek

Kahve falında orman yolunda yürümek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında orman yolunda yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında orman yolunda yürümek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında köy yolunda yürümek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla yolunda yürümek güç ve para kaybedeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabe yolunda yürümek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında tren yolunda yürümek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında su yolunda yürümek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hac yolunda yürümek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek iyi hissedeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir