AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece ormanda yürümek

Kahve falında gece ormanda yürümek

Kahve falında gece ormanda yürümek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında gece ormanda yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Kahve falında gece ormanda yürümek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece orman görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında gece ormanda koşmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gece ormanda gezmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, nice noksanlık içinde olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlik ormanda yürümek evliyseniz eşle iyi geçime, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Kahve falında orman yolunda yürümek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir