AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yeni planlar yapacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık ormanda koşmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık orman görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık ormanda kaybolmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gece ormanda yürümek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda sevgiliyle yürümek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Kahve falında ormanda yürüdüğünü görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir