AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yokuş çıkmak

Kahve falında arabayla yokuş çıkmak

Kahve falında arabayla yokuş çıkmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kısmetlerinden olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş çıkmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, üzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuşa çıkmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında arabayla yokuştan çıkmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş çıkmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir