AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda birini aramak

Kahve falında ormanda birini aramak

Kahve falında ormanda birini aramak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ticarette zarar edeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda birini aramak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Kahve falında ormanda bir şey aramak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, hobilerine eğileceğine alamet eder.

Kahve falında ormanda birini aramak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında ormanda şelale görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda kaplan görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu orman görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda maymun görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece ormanda gezmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir