AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ipten örgü örmek

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek hayatında yeni ufuklar açacağına, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek oldukça büyük başarılara, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Kahve falında mavi iple örgü örmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında pembe iple örgü örmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, şöhretli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iple örgü örmek ufkunun açılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Kahve falında iple örgü örmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir