AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple örgü örmek

Kahve falında iple örgü örmek

Kahve falında iple örgü örmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, keyifli sohbetler edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında iple örgü örmek gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Kahve falında pembe iple örgü örmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi iple örgü örmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iple örgü örmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iple örgü örmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir