AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri ordu görmek

Kahve falında askeri ordu görmek

Kahve falında askeri ordu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayırlı işlere girileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Kahve falında askeri ordu gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Kahve falında askeri ordu görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karınca ordusu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ordu evi görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orduya katılmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı ordu görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ordu komutanı görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında ordu komutanı olmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında osmanlı ordusu görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir