AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ve yavruları görmek

Kahve falında ördek ve yavruları görmek

Kahve falında ördek ve yavruları görmek hem mal ve para kaybedeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, para biriktirebileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında ördek ve yavruları gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Kahve falında ördek yavrusu almak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ördek yavrusu görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah yavru ördek görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ördek yavrusu görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında sarı yavru ördek görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru ördek görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek ve yavruları görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir