AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı sürüsü görmek

Kahve falında martı sürüsü görmek

Kahve falında martı sürüsü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, iş ve mekan değiştireceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında martı sürüsü gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında martı sürüsü görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında martı beslemek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru martı görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında çok martı görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah martı görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında martı yavrusu görmek günahlarına tövbe edeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde martı görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Kahve falında martı öldürmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir