AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek kakası görmek

Kahve falında ördek kakası görmek

Kahve falında ördek kakası görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ördek kakası gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Kahve falında ördek kakası görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek almak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında denizde ördek görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek ve yavruları görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ördek avlamak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek yumurtası görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ördek görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir