Kahve falında ördek almak

Kahve falında ördek almak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek almak gördüyseniz:

  • Hak ettiğiniz saygı veya takdiri görebilirsiniz.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli ördekler görmek şöhretli biri olunacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek beslemek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, ona özlemle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu ördek görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv ördek görmek masraflarının azalacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden ördek almak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek eti yemek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir