AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek çalmak

Kahve falında ördek çalmak

Kahve falında ördek çalmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kötü haberler alınacağına, geçiminin zor hale geleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ördek çalmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ördek çalmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmış ördek yemek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane ördek görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak tövbelerin amacına ulaşacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında suda yüzen ördek görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek ve civciv görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir