AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ördek kesmek

Kahve falında beyaz ördek kesmek

Kahve falında beyaz ördek kesmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ördek kesmek gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ördek kesmek canının kıymetini bileceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek kesmek güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uçan beyaz ördek görmek gözyaşı dökeceğine, kısmetlerin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yavru ördek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ördek sürüsü görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, zorluklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ördek yakalamak terslik yaşayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ördek beslemek üzücü olaylar yaşanacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ördek yavrusu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir