AnaSayfa / Genel / Kahve falında orak görmek

Kahve falında orak görmek

Kahve falında orak görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında orak gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında orakla buğday biçmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında orak görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında orak biçmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orakla ot biçmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde orak görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında demir orak görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir