AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyanmak isteyip uyanamamak

Kahve falında uyanmak isteyip uyanamamak

Kahve falında uyanmak isteyip uyanamamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyanmak isteyip uyanamamak gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Kahve falında uyanmak isteyip uyanamamak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşarak uyanmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırarak uyanmak düşmanlarımızı alt etmeye, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin uyandırdığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında düşerek uyanmak bol nimete kavuşacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşerken uyanmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezan sesine uyanmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sesle uyanmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir