AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulurken uyanmak

Kahve falında boğulurken uyanmak

Kahve falında boğulurken uyanmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğulurken uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına, partilerine veya taraflarına dahil etmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında boğulurken uyanmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, vaaz ve nasihate işaret eder.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak arkasından gıybet edeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sıçrayarak uyanmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında korkup uyanmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında gece uyanmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi uykudan uyandırmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret eder.

Kahve falında titreyerek uyanmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, konforunun artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir