AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmeden uyanmak

Kahve falında düşmeden uyanmak

Kahve falında düşmeden uyanmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, başının ağrıyacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işinden ve parasından olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında düşmeden uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Kahve falında boşluğa düşüp uyanmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmeden uyanmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşerken uyanmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak mülk sahibi olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında düşer gibi olup uyanmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işarettir.

Kahve falında düşüp uyanmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında düşerken uyanmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir