AnaSayfa / Genel / Kahve falında önceki işyerini görmek

Kahve falında önceki işyerini görmek

Kahve falında önceki işyerini görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında önceki işyerini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Kahve falında önceki işyerini görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek bunun şans olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek şöhret ve itibar kazanacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir gün öncesini görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir