AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön üst diş görmek

Kahve falında ön üst diş görmek

Kahve falında ön üst diş görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zararların telafi edileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön üst diş gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ön üst diş görmek aile hayatının kötüye gideceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üst üste diş görmek ilim irfan sahibi olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında üst diş dökülmesi görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına yorulur.

Kahve falında üst diş görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında üst dişlerin olmadığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında üst dişleri görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, makbul olan şeylere tabir olunur.

Kahve falında üst dişlerini yaptırmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir