Kahve falında omurganın kırıldığını görmek

Kahve falında omurganın kırıldığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında omurganın kırıldığını gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Kahve falında omurganın kırıldığını görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında omurga görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış masa görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan ayak görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında altın kırıldığını görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerin kırılması görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırlarda koşmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir