AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kırgınlık yaşanacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuğa çıkmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hem çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında deniz yolculuğuna çıkmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında arabayla yolculuğa çıkmak içinin kıpır kıpır olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yolculuğa çıkmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Kahve falında umre yolculuğuna çıkmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, şansının kendisinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında trenle yolculuğa çıkmak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir