AnaSayfa / Genel / Kahve falında avril lavigne görmek

Kahve falında avril lavigne görmek

Kahve falında avril lavigne görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bolluğun sürekli olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında avril lavigne gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Kahve falında avril lavigne görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Kahve falında lavlara düşmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında lav aktığını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında lavdan kaçmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lav görmek yeni işlere girileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine inanılır.

Kahve falında lavlardan kaçmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lav ateş görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir