AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sarı yılan görmek

Kahve falında ölü sarı yılan görmek

Kahve falında ölü sarı yılan görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü sarı yılan gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Kahve falında ölü sarı yılan görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı yılan öldürmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yılana sarılmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın vücuduna sarıldığını görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işarettir.

Kahve falında sarı yılanı öldürmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılana sarıldığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında evinde sarı yılan görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir