AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü saçlı görmek

Kahve falında ölüyü saçlı görmek

Kahve falında ölüyü saçlı görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, emeğinden hayır göreceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü saçlı gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, zararını tamamen kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yolunda huzurla devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı kesmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü beyaz saçlı görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü siyah saçlı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını uzamış görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir