AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü misafir etmek

Kahve falında ölüyü misafir etmek

Kahve falında ölüyü misafir etmek üzüleceğine, ağlayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü misafir etmek gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Kahve falında ölü misafir görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü misafir etmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini misafir etmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye misafir olmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafire ikramda bulunmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işarettir.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında misafire üzüm ikram etmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir geldiğini görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir