AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini misafir etmek

Kahve falında ölü birini misafir etmek

Kahve falında ölü birini misafir etmek ön planda kalmayı sağlayacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bütçesinin daralacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, refah içinde yaşayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini misafir etmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Kahve falında ölüyü misafir etmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü misafir görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye misafir olmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini misafir etmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere misafir gitmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanrı misafiri görmek sağlığının bozulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında misafir şekeri yemek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir