AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye misafir olmak

Kahve falında ölüye misafir olmak

Kahve falında ölüye misafir olmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kazancının artacağına,, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye misafir olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında ölü birini misafir etmek ortamın bir hayli gerileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü misafir etmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında ölü misafir görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işarettir.

Kahve falında ölüye misafir olmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlikte tatlı yemek eşler arasına kara kedi gireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında misafirle çay içmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında bayram misafiri görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında misafire çorba ikram etmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir