AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü çıkarmak

Kahve falında ölüyü çıkarmak

Kahve falında ölüyü çıkarmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalettir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü çıkarmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezardaki ölüyü çıkarmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak kara kara düşüneceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir