AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü hasta olarak görmek

Kahve falında ölüyü hasta olarak görmek

Kahve falında ölüyü hasta olarak görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü hasta olarak gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü hasta görmek yapacağı planların altüst olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü canlı ve hasta görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ölüleri hasta görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hasta olarak görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin hasta olduğunu görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ve hasta görmek dini inançların güçleneceğine, can sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir