AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü hasta görmek

Kahve falında ölüyü hasta görmek

Kahve falında ölüyü hasta görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü hasta gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hasta görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişinin hasta olduğunu görmek harcama gücünün artacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün hastalandığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulur.

Kahve falında ölü insanı hasta görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, geçimin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir