AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü düğünde görmek

Kahve falında ölüyü düğünde görmek

Kahve falında ölüyü düğünde görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü düğünde gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Kahve falında ölüye düğün yapmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün düğününü görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ve düğün görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, ticaret ehli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin düğününü görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine düğün yapmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini düğünde görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü düğünde görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir