AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini düğünde görmek

Kahve falında ölü birini düğünde görmek

Kahve falında ölü birini düğünde görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, zorluklarını aşacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, zor bir döneme girileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini düğünde gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Kahve falında ölünün düğünde oynadığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini düğünde görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, güven kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüye düğün yapmak kendi işinin patronu olunacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin düğününü görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine düğün yapmak duygularının karşılığını alamayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında ölü ve düğün görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü düğünde görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında ölü insanın düğününü görmek kazancın artmasına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir