AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü doyurmak

Kahve falında ölüyü doyurmak

Kahve falında ölüyü doyurmak diplomalarının artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü doyurmak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında ölü doyurmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına delalet eder.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü doyurmak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine işarettir.

Kahve falında su içmek ama doymamak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işarettir.

Kahve falında doberman köpek görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle sarmaş dolaş olmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya doyamamak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulur.

Kahve falında su içip doymamak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir