Kahve falında ölü çıkarmak

Kahve falında ölü çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, hoşgörülü biri olunacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü çıkarmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün çorabını çıkarmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak elinin döneceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü çıkarmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında mezardaki ölüyü çıkarmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir