AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü ağlamak

Kahve falında ölüyü ağlamak

Kahve falında ölüyü ağlamak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü ağlamak gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında ölünün ardından ağlamak zorlukların giderileceğine, para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle ağlamak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü birisine ağlamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün başında ağlamak kötü kimselerin ağına düşeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında ölü biri için ağlamak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine sarılıp ağlamak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölülere ağlamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir