AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisine ağlamak

Kahve falında ölü birisine ağlamak

Kahve falında ölü birisine ağlamak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, başarısının çoğalacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birisine ağlamak gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle ağlamak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine ağlamak mutsuz olacağına, üzüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle ağlamak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü ardından ağlamak işlerinin çok açılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanın ağladığını görmek maddi imkânlarının artacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanın ağladığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir