AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yatmak

Kahve falında ölüyle yatmak

Kahve falında ölüyle yatmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yatmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında yatmak sorunlarının çözüleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yanına yatmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle beraber yatmak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında ölü birisiyle yatmak kötü haberler alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir