AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yan yana yatmak

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak maddi imkânlarının artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle yan yana yatmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yan yana yatmak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir