AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında hamama gideceğini görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulur.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek istemek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında hamama gitmek yıkanmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gideceğini söylemek hakkını alacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir