AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama gitmek

Kahve falında hamama gitmek

Kahve falında hamama gitmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hasretin biteceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında hamama gitmek istemek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek patron olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamama gitmek yıkanmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında hamama gitmek için hazırlanmak adını herkese duyuracağına, hayaller kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamama gideceğini söylemek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamama gidip yıkanmamak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir