AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle ev yapmak

Kahve falında ölüyle ev yapmak

Kahve falında ölüyle ev yapmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle ev yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Kahve falında ölüyle ev yapmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye ev yapmak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yol alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle ekmek yapmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü taklidi yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle zina yapmak şansın döneceğine, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Kahve falında ölü doğum yapmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir