AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü etini yemek

Kahve falında ölü etini yemek

Kahve falında ölü etini yemek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü etini yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ölü kadın eti yemek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü eti yemek yenileneceğine ve can bulacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle et yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya inanılır.

Kahve falında ölü insan eti yemek ona mutluluk getireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bebek eti yemek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin etini yemek hayatın düzene gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün etini yemek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir