AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin etini yemek

Kahve falında ölü birinin etini yemek

Kahve falında ölü birinin etini yemek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, bol bol moral depolanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin etini yemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Kahve falında ölü insan eti yemek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü eti yemek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ölü etini yemek hayata karşı zayıf davranmayacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin etini yemek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kedi eti yemek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yoksulluğa delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın etini yemek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir