AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle diriyi yan yana görmek

Kahve falında ölüyle diriyi yan yana görmek

Kahve falında ölüyle diriyi yan yana görmek tamamlanmadan kalacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kafasının rahat edeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle diriyi yan yana gördüyseniz:

  • Ya da sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle diriyi yan yana görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve diri görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini diri görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yü diri görmek dua alacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü babayı diri görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir