AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yü diri görmek

Kahve falında ölü yü diri görmek

Kahve falında ölü yü diri görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayatının daha kolay olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü yü diri gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ölüyle diriyi yan yana görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalet eder.

Kahve falında ölü ve diri balık görmek ihanete uğrayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve diri görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalettir.

Kahve falında ölü olan birini diri görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüleri diri görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında ölü yakınını diri görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü diri görmek işlerinizin bozulacağına, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babayı diri görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir