AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle ağlamak

Kahve falında ölüyle ağlamak

Kahve falında ölüyle ağlamak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle ağlamak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulur.

Kahve falında ölüye sessizce ağlamak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye çok ağlamak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye ağlamak yaşam standartlarını yükselteceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ölülere ağlamak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini görüp ağlamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir