AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yemek yedirmek

Kahve falında ölüye yemek yedirmek

Kahve falında ölüye yemek yedirmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, istihdam edeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birisine yemek yedirmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yemek yedirmek parasının her geçen gün artacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye yemek yedirmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle yemek yediğini görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek iyilik bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına inanılır.

Kahve falında ölülerin yemek yediğini görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir