AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine yemek yedirmek

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölüye yemek yedirmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin yemek yediğini görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü yemek yedirmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerin yemek yediğini görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle yemek yediğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, umutlarının kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birisine yemek yedirmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir